ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Στο Βόλο ο ελληνικής καταγωγής Βέλγος Υπουργός Τουρισμού


Επίσημη επίσκεψη στο Βόλο θα πραγματοποιήσει το διήμερο 30-31 Οκτωβρίου  ο ελληνικής καταγωγής Υπουργός Τουρισμού της Γαλλόφωνης Ομοσπονδίας (Βρυξέλλες-Βαλλονία) του Βελγίου κ. Χρήστος Δουλκερίδης.
Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει ο Δήμος Βόλου με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Βελγίου-Λουξεμβούργου και τη διοίκηση του αεροδρομίου «Σαρλερουά», με σκοπό την αξιοποίηση της αεροπορικής σύνδεσης του Βόλου με τις Βρυξέλλες, μέσω της εταιρείας RYANAIR, για την ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων μεταξύ των δυο πλευρών.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Βόλο ο κ. Δουλκερίδης θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Πάνο Σκοτινιώτη, ενώ θα ξεναγηθεί στην πόλη από την Πρόεδρο της δημοτικής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης κ. Σ.Μπαρτζιώκα.

Όπως είναι γνωστό, κορυφαία προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή Βόλου, από τους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας της, αποτέλεσε το  άνοιγμα σε δυναμικά αναπτυσσόμενες τουριστικές αγορές, μεταξύ των οποίων και η αγορά του Βελγίου. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύχθηκε σοβαρή κινητικότητα και αναλήφθηκαν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την προβολή της πόλης ως αεροπορικού προορισμού και τους εναλλακτικούς συνδυασμούς που προσφέρονται ως μη κορεσμένοι προορισμοί διακοπών.

Υπενθυμίζεται ότι στα  τέλη του περασμένου Μαΐου ο Δήμος Βόλου είχε φιλοξενήσει πέντε Βέλγους δημοσιογράφους, από εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας των Βρυξελλών, σε συνέχεια της συμμετοχής του Δήμου στη Διεθνή Έκθεση των Βρυξελών και των επαφών που είχε η κ.Σ.Μπαρτζιώκα, σε συνεργασία με το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Βελγίου-Λουξεμβούργου και την υποστήριξη της αεροπορικής εταιρείας RYANAIR.

Δεν υπάρχουν σχόλια: