ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Στο νοσοκομείο φρουρούμενος ο Σπύρος Καρατζαφέρης

karatz_oct12Στον Ερυθρό Σταυρό για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις μεταφέρθηκε συνοδεία Αστυνομικών ο δημοσιογράφος Σπύρος Καρατζαφέρης, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης.
Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος οδηγήθηκε την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ψυχικού βάσει εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του παλαιότερα για την υπόθεση Γιοσάκη, όπως αναφέρεται στο site του spirospero.gr, ενώ κρατούνταν, ένιωσε αδιαθεσία, λόγω του έντονου άγχους και του στρες και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου και θα παραμείνει φρουρούμενος έως και την Παρασκευή.
Πάντως στην ιστοσελίδα του αναφέρεται πως η αφορμή για τη σύλληψη του ήταν τα απόρρητα έγγραφα, που αφαίρεσαν hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αφού ο ίδιος είπε πως τα έχει στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: