ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

Ένα ταξίδι στο διάστημα την Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής ΑθηνώνΤο έργο του Γκούσταβ Χολστ «Οι πλανήτες» (έργο 32) θα παρουσιάσει στο κυριακάτικο πρωινό της 4ης Νοεμβρίου (ώρα έναρξης: 11.30 π.μ.) η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου και βιολονίστα Νίκου Χαλιάσα. Πρόκειται για μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την Κ.Ο.Α. σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ευγενίδου.


Τα μουσικά μέρη του έργου θα πλαισιωθούν από την αφήγηση του δημοφιλούς ηθοποιού Άρη Σερβετάλη και την ταυτόχρονη προβολή βίντεο σε σκηνοθετική επιμέλεια του Παναγιώτη Δ. Σιμόπουλου.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 8 ευρώ (ειδική τιμή για φοιτητές, παιδιά και νέους έως 25, και για ένα συνοδό παιδιών έως 15 ετών) και 14 ευρώ (γενική είσοδος).
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: