ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Και βλάκας ειναι και λαικιστης και αναξιόπιστος και , και , και ............

Μπουτάρη σε Γεωργιάδη: "Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα"!

Μπουτάρη σε Γεωργιάδη: "Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα"!

Χαμός έγινε σήμερα το πρωί στο στούντιο της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega»!! Όλα ξεκίνησαν όταν στην παρέα μπήκε ο εκκεντρικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με μία δήλωση του έκανε τούρμπο τον βουλευτή της ΝΔ Α.Γεωργιάδη και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις!

«Καρακιτσαριό χουντικό η αναπαράσταση της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης» είπε ο δήμαρχος, προκαλώντας την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε «λαϊκιστή του κερατά και μάγο»!!!

«Τέτοιου είδους αναπαραστάσεις είχαμε μόνο επί χούντας» τόνισε ο κος Μπουτάρης, γεγονός που έβγαλε έξω από τα ρούχα του τον βουλευτή της ΝΔ!

«Είναι χουντικό κάτι που γίνεται σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο;” διερωτήθηκε ο κος Γεωργιάδης και τότε ο δήμαρχος του απάντησε: «Συμμαζέψτε λίγο τον κο Γεωργιάδη. Αν θέλει να κάνει τη Θεσσαλονίκη Disneyland , να έρθει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος Θεσσαλονίκης»  και πρόσθεσε «Απορώ ποιοι σε ψηφίζουν!!! Είσαι μάγος στο να αλλάζεις τα λόγια. Ή βλάκας είσαι ή κάνεις το βλάκα, είσαι λαϊκιστής του κερατά»

Το κλίμα οξύνθηκε τόσο που λίγο έλειψε να γίνουν μαλλιά κουβάρια η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ε.Κουντουρά και ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Δ.Καμπουράκης με αφορμή τον… τηλεοπτικό χρόνο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: