ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Που 'σαι πρακτορα ΘΒ να γελάσεις!!!TroikaΤόσο καιρό η ελληνική κοινωνία κάνει ... γυμναστική λιτότητας. Ήγγικεν λοιπόν ή ώρα να... τρέξει και η τρόικα. Το μεσημέρι της Τρίτης η τρόικα είχε ραντεβού με τον κ. Βρούτση στο Υπουργείο Εργασίας. Περίπου 70 άτομα με αναπηρία, είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Υπουργείο και φώναζαν συνθήματα. Αποδοκίμασαν μάλιστα τον Ματίας Μορς, έναν από τους τρεις απεσταλμένους της τρόικας. Υπό τον φόβο των ...Ιουδαίων,  αποφασίστηκε ο πιο αναγνωρίσιμος, ο κ. Τόμσεν, να μπει από την πίσω πόρτα. Στήθηκε λοιπόν ολόκληρη επιχείρηση από την ασφάλεια του κ. Τόμσεν προκειμένου να μπει με ασφάλεια στο κτήριο.  Όμως, έκαναν ένα μικρό λάθος.  Οι έξι συνοδοί του Τόμσεν τον έβαλαν μέσα σε ένα γυμναστήριο αντί να τον οδηγήσουν στο υπουργείο! Μικρό το κακό.
Η "γυμναστική" ωστόσο της τρόικας σήμερα δεν τελείωσε στο γυμναστήριο.  Εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ "συνάντησαν" το κλιμάκιο της τρόικας στην Ακαδημίας και ούτε λίγο ούτε πολύ τους πήραν στο κυνήγι! Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους εργαζόμενους να τρέχουν και το κλιμάκιο να σκορπίζεται. Μέσα στην ένταση της στιγμής οι εργαζόμενοι κατά λάθος πήραν στο κυνήγι μία κοπέλα που δεν ήταν υπάλληλος του τεχνικού κλιμακίου, αλλά μεταφράστρια και συνόδευε το κλιμάκιο.

Η κοπέλα φοβισμένη αναγκάστηκε να μπει μέσα σε ένα βιβλιοπωλείο, προκειμένου να προφυλαχθεί μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Φαρσοκωμωδία made in Greece...

Δεν υπάρχουν σχόλια: