ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Στον Χολαργό όλες οι προσπάθεις για αναπτυξη του αθλητισμού σταματουν στον φαμφαρόνο δήμαρχο του

"Να γίνουν κλειστά τα γήπεδα στο νταμάρι"
P3010369
Μία σημαντική ανακοίνωση έκανε στη συνέντευξη τύπου του ΚΟΧ ο τ. Πρόεδρος του, ο κ. Παπαζάχος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το βασικό πρόβλημα του σωματείου είναι η έλλειψη χώρου. Αυτή τη στιγμή ο σύλλογος διώχνει παιδιά διότι δεν υπάρχουν ώρες στο κλειστό γήπεδο «Αντώνης Τρίτσης». Γι αυτό και η διοίκηση προχώρησε σε συγκεκριμένες προτάσεις. Η ιδέα είναι τα δύο ανοιχτά γήπεδα στο νταμάρι να σκεπαστούν με μία κατασκευή τύπου μπαλόνι. Ο δήμαρχος βέβαια είναι αρνητικός στην πρόταση κυρίως λόγω του κόστους του έργου που εκτιμάται να αγγίξει τις 200.000 ευρώ και για τα δύο γήπεδα. Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση του ΔΟΠΑΠ είναι θετική, το ίδιο και μεγάλη μερίδα δημοτικών συμβούλων. Κλείνοντας, ο κ. Παπαζάχος τόνισε ότι θα κατατεθεί πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο και σε περίπτωση αρνητικής απόφασης, η διοίκηση του ΚΟΧ είναι διατεθειμένη να βρει τρόπο ώστε να επωμιστεί το κόστος του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: