ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Στη Δικαιοσύνη το Mega για οφειλές εκατομμυρίων σε ασφαλιστικά ταμεία

Mega Channel Στη Δικαιοσύνη αναμένεται να οδηγηθεί η υπόθεση των οφειλών της εταιρίας Τηλέπτυπος ΑΕ, ή άλλιώς Mega Channel προς το ταμείο επικουρικής Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολούμενων στα Σώματα Ασφαλείας. Η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή μαζί με το βουλευτή Βασίλη Καπερνάρο κατέθεσαν από κοινού μηνυτήρια αναφορά, ενώπιον του οικονομικού εισαγγελέα.

Οι δύο βουλευτές είχαν καταθέσει από κοινού ερώτηση στις 19/07/2013 αναφορικά με τις οφειλές της εταιρείας “Τηλέτυπος” ΑΕ προς το ΤΕΑΠΑΣΑ. Η εταιρεία φέρεται να είχε οφειλές ύψους 1.350.000 ευρώ προς το ασφαλιστικό ταμείο και για το λόγο αυτό οι δύο βουλευτές ζήτησαν από τους υπουργούς Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να απαντήσουν.
Τα αρμόδια υπουργεία όμως στην απάντηση τους, ουδέποτε έδωσαν μια συγκεκριμένη και σαφής απάντηση, για το λόγο που υπάρχουν αυτές οι οφειλές της εταιρείας. Για το λόγο αυτό οι δύο βουλευτές κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά, προκειμένου “να διαπιστωθεί εάν, σύμφωνα με τα ανωτέρω έχουν τελεστεί οικονομικά ή οποιουδήποτε άλλου είδους αδικήματα, με θετικές πράξεις ή παραλείψεις, από ιδιώτες ή δημοσίους λειτουργούς και να εντοπισθούν οι δράστες αυτών”.
Ελπίζουμε ότι απαντήσεις δεν έδωσαν τα αρμόδια υπουργεία να δώσει η Δικαιοσύνη. Σε κάθε περίπτωση πάντως η κυβέρνηση με τα μισόλογα των απαντήσεων που έδωσε εμφανίζεται έκθετη

Δεν υπάρχουν σχόλια: