ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νικητής διαγωνισμού πέθανε πριν κάνει σεξ με... δύο έπαθλα

τρίο

Αν η τύχη δε σε θέλει, δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις... Ο 86χρονος Johnny Orris κέρδισε το διαγωνισμό «Get My Grandpa Laid», ο οποίος είχε έπαθλο μία... βραδιά με δύο γυναίκες από το Moonlight Bunny Ranch της Νεβάδα!

Όπως μεταδίδει η Huffington Post, ο ηλικιωμένος άνδρας, εκστασιασμένος από τη χαρά στα στερνά του, αποφάσισε να φάει μία μπριζόλα για να πάρει δυνάμεις για την... άγρια βραδιά με το «βραβείο» του. Ωστόσο κάπου εκεί η τύχη του φαίνεται πως εξαντλήθηκε, καθώς την ώρα που απολάμβανε τη μπριζόλα του, στραβοκατάπιε και πνίγηκε!

Ο ιδιοκτήτης του Moonlight Bunny Ranch, Dennis Hof σχολιάζοντας το τραγικό περιστατικό έκανε λόγο για την «πιο θλιβερή ημέρα στην ιστορία του «Bunny Ranch».
Ενδεικτικές της... αγωνίας του άτυχου ηλικιωμένου ήταν οι δηλώσεις του εγγονού του, ο οποίος τόνισε πως «ήταν σε έκσταση από την πρώτη στιγμή που συμμετείχαμε στο διαγωνισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: