ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις του koutipandoras.gr για Μηταράκη και Μπόμπολα

Στη Βουλή με ερώτηση της έφερε τις αποκαλύψεις του koutipandoras.gr  η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝ.ΕΛ, Ραχήλ Μακρή αναφορικά με την επιχορήγηση που υπέγραψε ο κ. Μηταράκης σε εταιρεία του Γιώργου Μπόμπολα.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το koutipandoras.gr, o κ. Μηταράκης ενέκρινε στις 20 Σεπτεμβρίου επιδότηση ύψους 19 εκατ. ευρώ στην εταιρεία «ΕΛΤΕΧ ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε.», συμφερόντων Μπόμπολα για μία θέση εργασίας. Την ίδια ώρα που η ανεργία σαρώνει και χιλιάδες νέοι και νέες βρίσκονται αποκλεισμένοι από την αγορά εργασίας ο κ. Μηταράκης φρόντισε να εγκρίνει επένδυση ύψους 19 εκατ. μόλις για μία θέση εργασίας.
Η κα Μακρή ζητεί από τον κ. Μηταράκη να απαντήσει με ποια κριτήρια εγκρίθηκε η επιχορήγηση της συγκεκριμένης επένδυσης, καθώς επίσης και αν διασφαλίστηκε η ορθή τήρηση των διαδικασιών έγκρισης και ελέγχου των αιτήσεων ένταξης επενδυτικών σχεδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: