ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Και να της επέτρεπαν, σιγά μην εμενε στο Μπ...........λο

Απελαύνεται από την Ελλάδα η μητέρα της άτυχης 13χρονη

Μια 54χρονη από τη Σερβία έχασε την 13χρονη κόρη της από αναθυμιάσεις μαγκαλιού. Το δικαστήριο την άφησε ελεύθερη, ωστόσο, εντός του μήνα πρέπει να φύγει από τη χώρα.
Υπαίτια για ανθρωποκτονία εξ αμελείας θεωρείται η 54χρονη από τη Σερβία, η οποία έχασε την 13 ετών κόρη της από αναθυμιάσεις αυτοσχέδιου μαγκαλιού στο διαμέρισμα όπου διέμεναν επί της οδού Μπαρκοπούλου 6 στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης.
 
Σε βάρος της 54χρονης μητέρας, η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Άννα Καραμόσχογλου, απήγγειλε ποινική δίωξη, κάνοντας χρήση του άρθρου 302 παρ. 2 του Π.Κ., σύμφωνα με το οποίο, αν το θύμα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια είναι οικείος του υπαιτίου, το δικαστήριο μπορεί να απαλλάξει τον υπαίτιο από κάθε ποινή, αν πεισθεί ότι λόγω της ψυχικής οδύνης που υπέστη από τις συνέπειες της πράξης του δεν χρειάζεται να υποβληθεί σε ποινή.
 
Μέσα στο δράμα που βιώνει από χθες το βράδυ, όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος της ανήλικης κόρης της, η 54χρονη συνελήφθη και κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, αλλά με προφορική εντολή της εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερη, για να οδηγηθεί λίγο αργότερα στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε πρόβλημα με την παραμονή της στην Ελλάδα.
 
Τελικά, αποφασίστηκε να της χορηγηθεί προθεσμία 30 ημερών, διάστημα μέσα στο οποίο είναι υποχρεωμένη να αποχωρήσει από τη χώρα.
 
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστή εξέταση, ο θάνατος της ανήλικης κοπέλας, μαθήτριας γυμνασίου, προήλθε από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, λόγω των αναθυμιάσεων που προκλήθηκαν από το αυτοσχέδιο μαγκάλι.
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: