ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Υπουργός......αλλά και ατακαδόρος του κ..λου, με επίπεδο δάπεδο . Απολαύστε

Η γκάφα του Άδωνι με τον Άγγλο υπουργό Υγείας (pics)Η γκάφα του Άδωνι με τον Άγγλο υπουργό Υγείας και αλλα πολλά

Το twitter μερικές φορές είνα θησαυρός, ιδίως δε, όταν με αυτό ασχολούνται πολιτικοί... ταγοί της χώρας, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης, που υπέπεσε σε μία -ακόμα- διαδικτυακή γκάφα, την οποία αποκάλυψε ο χρήστης Στέφανος Λίβος.

Αντιγράφουμε από το προσωπικό blog του κ. Λίβου:
«Δε θέλω να σε κουράσω με παραπανίσια κείμενα όταν μπορείς να διαβάσεις ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ελληνικά κόμικς. Στις φωτογραφίες πιο κάτω μπορείς να απολαύσεις ένα διάλογο που αποδεικνύει την αδυναμία του Άδωνιδος Γεωργιάδη να απαντήσει την απλή ερώτηση ποια προσόντα είχε στην Υγεία και έγινε Υπουργός.
Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό όμως, επικαλείται τα συγχαρητήρια που πήρε από τΗν Υπουργό Υγείας στην Αγγλία, αναφερόμενος στην Jane Ellison, η οποία δεν είναι τίποτα παραπάνω από Parliamentary Under-Secretary of State, δηλαδή στην κατώτερη βαθμίδα της υπουργικής ιεραρχίας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν υποχρέωσή μου λοιπόν να ρωτήσω την ίδια και παρόλο που δεν έχει τουητάρει εδώ και αρκετές ημέρες, θεωρώ ότι, τιμώντας το φλεγματικό βρετανικό χιούμορ, θα μεταφέρει το διάλογο στους συναδέλφους της.
Απολαύστε»















Η θέση του Gazzetta: Δεν είναι κακό να κάνει κάποιος ένα λάθος. Όλοι κάνουμε! Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και πολίτες. Το εξοργιστικό στην περίπτωση του κ. Γεωργιάδη, δεν είναι το λάθος, αλλά η αδυναμία του να το παραδεχτεί όταν πια ήταν εμφανές ότι δεν ξέρει ποιος είναι υπουργός υγείας στην Αγγλία. Για τα υπόλοιπα που γράφει και τις ατάκες επιπέδου δημοτικού, τα έχουμε ξαναπεί. Αυτός ο λαός είμαστε, αυτός ο υπουργός μας αξίζει...

Διάβασε περισσότερα στο: Η γκάφα του Άδωνι με τον Άγγλο υπουργό Υγείας (pics) | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: