ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΙΕΚ Χρυσή Αυγή

image
Αρκετοί γέλασαν με τον Κωνσταντίνο Κολοκοτρώνη του Ηλία Παναγιώταρου κυρίως διότι φίλα προσκείμενο site της ΧΑ επιχείρησε να αποδείξει ότι δεν ήταν ένα λάθος εκ παραδρομής. Από όλα τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχωρίζει με διαφορά το tweet με φωτογραφία του «Kostas C» στην οποία ο Ηλίας Παναγιώταρος κάνει μάθημα στο ΙΕΚ- Χρυσή Αυγή και για την ακρίβεια μαθήματα Ιστορίας: «Ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης είχε τοποθετήσει στρατηγικά τους 300 Σπαρτιάτες του στα στενά των Δερβενακίων. Μπροστά του ο στρατός των Γερμανών και των Ιταλών υπό την διοίκηση του Ξέρξη. Ο υπαρχηγός του Κωνσταντίνου, Λεωνίδας, σήκωσε ψηλά το γιαταγάνι του και φώναξε...You shall not pass...καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος με την συνεργασία του Θεόδωρου Κανάρη και του Αδαμάντιου Μιαούλη τορπίλιζαν τον Αιγυπτιακό στόλο από το υποβρύχιο Παπανικολής, υπό τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των Σουλιωτών που φώναζαν: Τhis is Spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!. H «παράδοση» του Ηλία Παναγιώταρου κλείνει με τον ίδιο να λέει (γραμμένο ανορθόγραφα): «ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΜΟΥΝΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΙ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: