ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Κι ο Γρηγοράκος στο δρόμο που χάραξε ο Λιάπης;

Δεν πρόλαβε να κοπάσει ο θόρυβος από την σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη για πλαστές πινακίδες κι ένας υπουργός της κυβέρνησης υποπίπτει σε παράβαση του ΚΟΚ, δείχνοντας ανάγλυφα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο νόμος απο τους ίδιους τους πολιτικούς.
Σύμφωνα τουλάχιστον με το epirusgate.blogspot.com, δυο κρατικά οχήματα, μεγάλου κυβισμού, προκάλεσαν την οργή αρκετών κατοίκων των Ιωαννίνων. Τα δυο οχήματα δεν δίστασαν να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια, αγνοώντας πλήρως τους περαστικούς και τους πεζούς.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ένα απο τα δυο αυτοκίνητα ανήκει στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο.


Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού, όπως την έστειλε στο koutipandoras.gr
Ο κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος θα ήθελε να καταστήσει σαφές ότι: η επίσκεψη του στα Ιωάννινα ήταν προγραμματισμένη περισσότερο από ένα μήνα. Στα Ιωάννινα έφτασε αεροπορικώς, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του πολιτικού του γραφείου κι έναν αστυνομικό. Μαζί του ήταν και δύο υπηρεσιακοί παράγοντες ώστε να δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα των δημάρχων, περιφερειαρχών και γ.γ. αποκεντρωμένης διοίκησης που συμμετείχαν στη σύσκεψη που είχε θέμα: "Η ενίσχυση της Αποκέντρωσης καθώς και τα προβλήματα και οι προοπτικές της Αυτοδιοίκησης".
Ο κύριος Γρηγοράκος δεν είχε αυτοκίνητο μαζί του, αλλά παρελήφθη από αυτοκίνητο της Περιφέρειας Ηπείρου.
Με εκτίμηση και βαθειά πίστη στην Ελευθερία έκφρασης ο παραλληλισμός στο δημοσίευμά σας "Κι ο Γρηγοράκος στον δρόμο που χάραξε ο Λιάπης" χαρακτηρίζεται από τον κύριο Γρηγοράκο ως ατυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: