ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτο περιστατικό στη Βαρβάκειο: Έδωσαν 20.000 € σε άπορους

Απίστευτο περιστατικό στη Βαρβάκειο: Έδωσαν 20.000 € σε άπορους! Το πραγματικό πνεύμα των Χριστουγέννων ένιωσαν όσοι βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Βαρβάκειο αγορά.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βαρβακείου οκτώ γυναίκες κατέφθασαν στην αγορά με δύο μαύρα τζιπ.
Σύμφωνα με τον κ. Τσιρώνη, οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μια ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ για οικογένειες που δε μπορούσαν να ψωνίσουν για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.
Στην αρχή εντόπιζαν όσους πολίτες αγόραζαν λίγο κρέας και τους προέτρεπαν να αγοράσουν περισσότερο, ενώ, στο τέλος, στέκονταν δίπλα στο ταμείο και πλήρωναν όλο το ποσό!
«Ήμουν στην οδό Αθηνάς, στην είσοδο της Αγοράς όταν είδα οκτώ κυρίες να βγαίνουν μέσα από δύο πολυτελή τζιπ. Οι κυρίες, κομψές και διακριτικές, μου είπαν όταν τις ρώτησα τι ψάχνουν ότι έρχονται για κάτι ευχάριστο», δήλωσε στο newsbomb.gr ο πρόεδρος της Βαρβακείου, Κλεάνθης Τσιρώνης.
Και πρόσθεσε: «Διακριτικά πάντα οι γυναίκες αυτές ακροβολίστηκαν στα μαγαζιά και προσπαθούσαν να δουν ποιοι πολίτες αγόραζαν πολύ μικρή ποσότητα κρέατος. Τότε τους πλησίαζαν και ευγενικά τους αγόραζαν μεγαλύτερη ποσότητα. Θέλησαν να κρατήσουν μυστική την ταυτότητά τους».
Όπως μας είπε ο πρόεδρο της Βαρβακείου οι γυναίκες επισκέφθηκαν όλα τα μαγαζιά της αγοράς και έμειναν τουλάχιστον μία ώρα σε κάθε κατάστημα, ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: