ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Αλληλεγγύη στον σύντροφο Πρωτόπαππα

protopappasΑισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και να δηλώσουμε τον αποτροπιασμό μας για την απαράδεκτη εκστρατεία σπίλωσης του συντρόφου Χρήστου Πρωτόπαππα, προέδρου της ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΓΑΙΑ ΑΕΕΑΠ. (Της εταιρείας που, όπως δημοσιεύουμε στο UNFOLLOW 24 που κυκλοφορεί, είναι θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας και σχεδιάζεται να εξαγοραστεί -άραγε εν όψει άρσης απαγόρευσης πλειστηριασμών;- από την ισραηλινή εταιρία επενδύσεων Invel Real Estate, με χρήματα της ίδιας της Εθνικής.) Είναι προφανές ότι ο σύντροφος Πρωτόπαππας συνεχίζει με συνέπεια το έργο του ως ηγέτης της εργατικής τάξης και την απαλλάσσει από το διαβρωτικό βάρος της ατομικής ιδιοκτησίας. Τι επανάσταση να κάνει άλλωστε αυτός που έχει να χάσει και κάτι άλλο πέρα από τις αλυσίδες του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: