ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας «Fokas»

Για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 1.000.000 ευρώ συνελήφθη σήμερα το πρωί στη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Fokas που έβαλε λουκέτο σε όλα του τα υποκαταστήματα.
Ο 88χρονος Λέανδρος Φωκάς παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα ,ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε για απολογία στον ανακριτή.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει προθεσμία, ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.
 
Η Fokas κατέθεσε αίτημα πτώχευσης μετά απο 77 χρόνια λειτουργίας της , ενώ οι εργαζόμενοι είναι σε απόγνωση διεκδικώντας δικαστικά τα δεδουλευμένα τους. Οι υποχρεώσεις της εταιρείας αγγίζουν τα 80εκατ. ευρω, ενώ να συμπληρώσουμε πως πριν απο λίγες εβδομάδες, λουκέτο έβαλαν τα καταστήματα σε Ερμού (Αθήνα) και Τσιμισκή -Θεσσαλονικη (υπήρχαν ληξιπρόθεσμες οφειλές από μισθώματα ύψους 1,2 εκατ. Ευρώ στην Ιερά Μονή Αγίας Θεοδώρας όπου ανήκε το κτίριο).
 
Πηγή: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: