ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Σιωπή Πάχτα για το «χρυσό» δωράκι των 500.000 ευρώ


Χρήστος Πάχτας
Ο Δήμος Αριστοτέλη, όπου δήμαρχος είναι ο Χρήστος Πάχτας σιωπά για τη δωρεά 500.000 ευρώ που έλαβε από την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Η είδηση προέκυψε από τα πρακτικά πρόσφατης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής τα οποία έχουν δημοσιευτεί στη «Διαύγεια».

Ειδικότερα στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου τέθηκε προς συζήτηση εκτάκτως, καθώς το θέμα ήταν εκτός ημερησίας διάταξης, η δωρεά 500.000 ευρώ της «Ελληνικός Χρυσός»... προς το Δήμο Αριστοτέλη.

Η Οικονομική Επιτροπή έκανε δεκτή την «χρηματική δωρεά» 500.000 ευρώ για «την κάλυψη γενικά των αναγκών του Δήμου Αριστοτέλη», όπως αναφέρεται στα πρακτικά.

Η χορηγία αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση στη Χαλκιδική, όπου συνεχίζονται οι αγώνες των κατοίκων εναντίον της επένδυσης χρυσού στις Σκουριές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: