ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Το ποτό σας είναι «μπόμπα»; 5 τρόποι να το καταλάβετε


Το ποτό σας είναι «μπόμπα»; 5 τρόποι να το καταλάβετεΠως μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το ποτό σας είναι «μπόμπα»; Δείτε πως δεν θα πέσετε στην παγίδα χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις σας και την παρατηρητικότητα σας.
Μην αναμιγνύετε το ποτό σας με αναψυκτικό γιατί μπορεί να ''καλύψει'' την πραγματική γεύση του ποτού σας και έτσι δε θα μπορέσετε να καταλάβετε αν είναι «μπόμπα» ή όχι.
Αν η γεύση του δε μοιάζει με το ποτό που έχετε συνηθίσει να πίνετε ή αν σας έκαψε το λαιμό, τότε υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να είναι ''μπόμπα''.
Στην περίπτωση που είστε πολλά άτομα στην παρέα καλό είναι να ζητήσετε μπουκάλι και όχι ξεχωριστά ποτά. Βεβαιωθείτε ότι το μπουκάλι που σας έφεραν είναι σφραγισμένο.
Για να ελέγξετε την ποιότητα του ποτού πριν πιείτε κουνήστε καλά το μπουκάλι. Αν το ποτό αργήσει να ξαναβρεί την καθαρότητα περισσότερο από λίγα δεύτερα, τότε μάλλον θα πρέπει να αποφύγετε να το πιείτε. 
Αν έχετε παραγγείλει ένα ποτήρι ποτό, καλύψτε το πάνω μέρος του ποτηριού με ένα σουβέρ ή την παλάμη σας, ανακινήστε το δυνατά και δοκιμάστε μια γουλιά. Αν σας καίει το λαιμό ή αργήσει να καθαρίσει, τότε ίσως πρόκειται για ''μπόμπα''.
news.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: