ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Θρασυς και κυνικός ο νεος μαιντανός Δάνης.(εκτός απο βλάκας και ψευτης)


Τζαμτζής: Οι βουλευτές ξεραίνουν το σ... τους (με 5.450 ευρώ το μήνα)!

«Με 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής»
Ιορδάνης Τζαμτζής: Οι βουλευτές ξεραίνουν το σ... τους (με 5.450 ευρώ το μήνα)!
 
Απίστευτη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ που ισχυρίστηκε ότι παίρνει μόνο 5.450 ευρώ και ότι οι συναδελφοί του, τα «φέρνουν βόλτα» πολύ δύσκολα οικονομικά
 
Ξεπερνάει κάθε όριο προκλητικότητας η δήλωσή του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή ότι οι βουλευτές δυσκολεύονται να τα «φέρουν βόλτα» και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά είπε «ορισμένοι ξεραίνουν το σκ...το τους για να ζήσουν». Την ίδια ώρα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι ο ίδιος λαμβάνει «μόνο 5.450 ευρώ το μήνα στο χέρι» και ότι αν είναι να παίρνει 2.000 δεν θέλει να είναι βουλευτής. «Αν είναι να παίρνω 2.000 ευρώ το μήνα δεν θέλω να είμαι βουλευτής... ας γίνουν βουλευτές μόνο οι πλούσιοι» είπε χαρακτηριστικά.
 
Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την οργή του παρουσιαστή Γιώργου Παπαδάκη ο οποίος υπενθύμισε στον βουλευτή ότι ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού δεν έχει να φάει και ότι είναι τουλάχιστον προκλητικό να διαμαρτύρονται οι βουλευτές για τις αποδοχές τους. 
 
Ο κ. Τζαμτζής ισχυρίστηκε ότι οι αποδοχές των ελλήνων βουλευτών έχουν μειωθεί κατά 40% τα τελευταία 3 χρόνια, ενώ για τα προνόμια των φοροαπαλλαγών που αγγίζουν και το 70%, απέφυγε να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: