ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Mετά την εντονη πολιτική ζωή και ανάμεσα στο 13ο και 14ο κεμπάπ ....... «Πολιτική αποχή» σκέφτεται ο Καραμανλής


Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής σκέφτεται σοβαρά να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα πραγματοποιηθούν.
Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρει πως ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται ανήσυχος με τις εξελίξεις στην οικονομία αλλά και στο υπάρχον πολιτικό σκηνικό.
Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύεται σε στενούς του συνεργάτες 0 Κώστας Καραμανλής έχει ήδη απορρίψει και το ενδεχόμενο ανάληψης της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
«Ακόμα δεν έχω λάβει τις αποφάσεις μου. Η υποψηφιότητά μου θα κριθεί από πολλούς παράγοντες» φέρεται να υπογραμμίζει ο Κ. Καραμανλής.
«Δεν μπορεί πολιτικός που έχει διατελέσει πρωθυπουργός να γίνεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας», αναφέρει η εφημερίδα ότι λέει ο πρώην πρωθυπουργός.
Ε ρε γέλια ο άνθρωπος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: