ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Χερια καθαρά αλλά .....την δουλίτσα τους την κάνουν καλά

Νέες έρευνες στο «ροζ» ξενοδοχείο του ζεύγους Μιχαλολιάκου

Νέες έρευνες στο «ροζ» ξενοδοχείο του ζεύγους ΜιχαλολιάκουΈρευνα διενεργείται στο ξενοδοχείο του ζεύγους Μιχαλολιάκου, καθώς η ιδιοκτήτρια του κτιρίου, Ελένη Ζαρούλια, φαίνεται να το έχει παραχωρήσει... δωρέαν σε ανώνυμη εταιρεία, η οποία με τη σειρά της, όπως αναφέρει το Έθνος της Κυριακής, το νοικιάζει σε ΕΠΕ Βορειοηπειρωτών που εμφανίζονται ως διαχειριστές.

Η ιδιοκτήτρια κυρία Ζαρούλια φαίνεται να μην έχει έσοδα, από το ξενοδοχείο καθώς στη φετινή φορολογική της δήλωση δε δήλωσε ούτε ένα ευρώ από μισθώματα.
Όσο για την κοινή φορολογική δήλωση του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλια, δείχνει ότι πέρσυ είχαν μηνιαίες αποδοχές ύψους 1.652 ευρώ καθώς η μεν κ. Ζαρούλια δεν εμφάνισε ούτε ευρώ πραγματικό εισόδημα αλλά μόνο τεκμαρτό από δωρεάν παραχωρήσεις ακινήτων, ο δε κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε φορολογητέο εισόδημα από έκδοση εντύπων ύψους 23.000 ευρώ, από το οποίο αν αφαιρεθεί ο αναλογούν φόρος «έμειναν στην τσέπη του» 19.827 ευρώ. Συνεπώς, το καθαρό μηνιαίο εισόδημα της οικογένειας ήταν 1.652 ευρώ.
Κι όλα αυτά ενώ η εταιρεία στην οποία έχει παραχωρηθεί το ξενοδοχείο εμφανίζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια καθαρά κέρδη μεταξύ 83.000 και 130.000 ευρώ, από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος διανέμει ως μέρισμα στους μετόχους οι οποίοι δε φαίνονται, καλυπτόμενοι πίσω από τις μη ονομαστικές μετοχές της ΑΕ.
Μάλιστα όπως αναφέρουν άνθρωποι που πραγματοποίησαν το ρεπορτάζ επισκεπτόμενοι το ξενοδοχείο για λογαριασμό της εφημερίδας, δεν πήραν ποτέ απόδειξη αν και είχαν καταβάλει το προβλεπόμενο ποσό των 25 ευρώ.
Το δημοσίευμα κάνει επίσης αναφορά και στους αλλοδαπούς που απασχολούνται στο ξενοδοχείο, από τον ρεσεψιονίστ  μέχρι την καθαρίστρια που σέρβιρε τα ποτά στο δωμάτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: