ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Συντηρητική κατάσχεση του 50% του γηπέδου Καραϊσκάκη

Υπό καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης τελεί το 50% του σταδίου Καραϊσκάκη ύστερα από σχετική διάταξη της ανακρίτριας της υπόθεσης Λαυρεντιάδη, Ιωάννας Χατζάκη.

Η δικαστική λειτουργός έκανε δεκτή σχετική πρόταση του Εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωάννη Δραγάτση, ο οποίος ζήτησε να τεθεί σε καθεστώς συντηρητικής κατάσχεσης το ήμισυ του σταδίου, που ανήκει στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης των δανείων της Proton Bank, Λαυρέντη Λαυρέντιάδη και στον επίσης εμπλεκόμενο στην υπόθεση των δανείων, επιχειρηματία Αντώνη Ρογκόπουλο.

Η κίνηση των δικαστικών Αρχών γίνεται προκειμένου να διασφαλιστούν οι απαιτήσεις των μετόχων της τράπεζας που ζημιώθηκαν από την υπεξαίρεση με την μορφή των επίμαχων δανείων, ύψους πλέον των 700 εκατομμυρίων ευρώ, που χορήγησε η Proton υπό την ηγεσία του προφυλακισμένου επιχειρηματία σε εταιρείες συμφερόντων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: