ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ο προϊστάμενος της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου μέλος σπείρας διακίνησης ναρκωτικών!


Τρεις αστυνομικοί συνελήφθησαν για συμμετοχή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Πρόκειται για τον προϊστάμενο του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βόλου, έναν αστυνομικό του τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και έναν αστυνομικό που υπηρετεί στο Αγρίνιο.
Οι προαναφερόμενοι συνελήφθησαν για συμμετοχή στη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών, την οποία εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν 28 μέλη του κυκλώματος, έπειτα από την αξιοποίηση τηλεφωνικών συνομιλιών μεταξύ των μελών του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της μεγάλης έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι τρεις αστυνομικοί που συνελήφθησαν είχαν δοσοληψίες με τα μέλη της σπείρας ναρκωτικών, η οποία δραστηριοποιούνταν στη Θεσσαλονίκη, στη Θεσσαλία και στην Αιτωλοακαρνανία.
Μάλιστα, οι εν λόγω επίορκοι αστυνομικοί κάλυπταν τους εμπόρους ναρκωτικών, ενώ προσέφεραν ακόμη και ευνοϊκές καταθέσεις για μέλη της σπείρας που συλλαμβάνονταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: