ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

H μαντάμ Σούλα ξαναχτυπά μέσα από τους New York Times

Πρωτοσέλιδο στην ηλεκτρονική έκδoση των New York Times!
H μαντάμ Σούλα ξαναχτυπά
Στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης των New York Times φιγουράρει σήμερα ένα ρεπορταζ  για την οικονομική ενίσχυση της ποδοσφαιρικής ομάδας «Βουκεφάλας» στη Λάρισα από τη μαντάμ Σούλα Αλεβρίδου. «Ο γιος ενός φίλου μου, που είναι τερματοφύλακας στην ομάδα μου είπε ότι δεν έχουν λεφτά» εξηγεί και προσθέτει ότι του απάντησε «Μη στεναχωριέσαι, είπα, θα τα κάνω εγώ τα έξοδα».

«Η μαντάμ Σούλα, μία πρώην πόρνη και τώρα, στα 67 της χρόνια, ιδιοκτήτης δύο πολυτελών οίκων ανοχής στη Λάρισα, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τον «Βουκεφάλα», μια μικρή ερασιτεχνική ομάδα, η οποία όπως πολλές ομάδες στην Ελλάδα, αντιμετώπιζε προβλήματα στην συγκέντρωση μετρητών για να αγοράσουν φόρμες και να πληρώσουν την ενοικίαση γηπέδων» γράφει το ρεπορτάζ, ενώ φιλοξενείται και η άποψη του Κώστα Τζανακούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: