ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τους έπιασαν να μπαίνουν με όπλα στη βουλή

051220120952.jpg

«Συνέλαβαν» τους πρώτους οπλισμένους βουλευτές τα ηλεκτρονικά μηχανήματα ανιχνεύσεως μετάλλων που εγκαταστάθηκαν στη Βουλή.
 
Δύο αστυνομικούς με πολιτικά συνοδούς βουλευτών, αλλά και δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».
 
Τους ζητήθηκε ευγενικά να αφήσουν τα όπλα τους στην είσοδο, οι αστυνομικοί τα φύλαξαν σε ένα συρτάρι γραφείου και όταν οι κάτοχοι των όπλων αποχώρησαν τους παραδόθηκαν και πάλι.
 
Η πρόταση για  την αυστηρότερη τήρηση του κανονισμού ασφαλείας της Βουλής ώστε κανείς να μην μπορεί να εισέρχεται στο Κοινοβούλιο οπλισμένος, ελήφθη, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Σώματος, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, πριν από λίγες ημέρες και πέρασε ομόφωνα από τη Διάσκεψη Προέδρων.
 
Ο κ. Μεϊμαράκης μάλιστα πρότεινε (και αυτό έγινε δεκτό) ότι πρώτοι στη Βουλή θα εισέρχονται και θα περνούν πρώτοι από τα ηλεκτρονικά μηχανήματα οι βουλευτές και εν συνεχεία οι αστυνομικοί συνοδοί τους για να μην ξεφεύγει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: