ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτο πιο διεφθαρμένο στην Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην πέμπτη θέση της λίστας της διαφθοράς σε όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με το σύστημα πληροφορικής παρακολούθησης αγώνων της ΟΥΕΦΑ, Sports-Radar.

Η Sports- Radar, συνεργάζεται με την ΟΥΕΦΑ για την παρακολούθηση αγώνων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της, των εθνικών πρωταθλημάτων πρώτης και δεύτερης κατηγορίας, καθώς επίσης και του κυπέλλου.

Η εταιρεία αυτή, έχει ένα πολύπλοκο σύστημα πληροφορικής, το οποίο επεξεργάζεται τα δεδομένα περισσότερων από 300 χειριστών στοιχημάτων στην Ευρώπη και την Ασία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στην πρώτη θέση της λίστας είναι η Αλβανία με 97 ματς και ακολουθεί η Ιταλία με 70. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι στην πρώτη δεκάδα της λίστας δεν είναι η Τουρκία, η οποία συγκλονίστηκε από σκάνδαλο πριν από έναν περίπου χρόνο. 

Η λίστα της διαφθοράς:

1. Αλβανία (97 ματς)
2. Ιταλία (70 ματς)
3. Μολδαβία (66 ματς)
4. Εσθονία (66 ματς)
5. Ελλάδα (45 ματς)
6. Ρωσία (42 ματς)
7. Σκόπια (37 ματς)
8. Βουλγαρία (35 ματς)
9. Λετονία (31 ματς)
10. Λιθουανία (31 ματς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: