ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Συγκινητική έκκληση των ραδιοταξί Ξάνθης μετά το φρικτό έγκλημα

 
 
Σε μια έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε η διοίκηση των Ράδιο Ταξί Ξάνθης λίγες ώρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδη. Ο συνεταιρισμός απευθύνει έκκληση προς τους οδηγούς ταξί επισημαίνοντας πως μετά την αποβίβαση των πελατών από τα ταξί τους, να περιμένουν λίγα λεπτά προκειμένου να επιβεβαιώνουν ότι ο πελάτης μπήκε ασφαλής στο σπίτι του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Κάνουμε έκκληση προς όλους  τους συναδέλφους μας λόγω της ραγδαίας αύξησης της εγκληματικότητας, και του σημερινού δυσάρεστου συμβάντος που συνέβη στην πόλη μας.
Όλοι οι συνάδελφοι που εκτελούν διαδρομές ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες, μετά την αποβίβαση των πελατών  από το ταξί να περιμένουν για λίγο τους πελάτες μας ώστε να εισέλθουν εις την είσοδο της οικίας τους και μετά να αποχωρεί το ταξί από το σημείο».
 XanthiPress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: