ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Ο Κατσικάρης στον πάγκο της εθνικής Ρωσίας

Ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Ρωσίας,  όπως ανακοίνωσε με δηλώσεις του, ο ίδιος ο πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Κρασνένκοφ. 

Ουσιαστικά, η δουλειά του Φώτη Κατσικάρη στην εθνική Ρωσίας θα έχει χαρακτήρα παρτ-ταιμ, καθώς ο έλληνας τεχνικός θα απασχολείται μόνο το καλοκαίρι. Στη συνέχεια, θα επιστρέφει στην ισπανική Μπιλμπάο.

«Ηταν δική του η απόφαση να έχει δύο δουλειές» είπε ο Αλεξάντερ Κρασνένκοφ «Θα κοουτσάρει τη Ρωσία το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα επιστρέφει στην ισπανική ομάδα. Δεν επιμείναμε να εργαστεί μόνο στη Ρωσία».

Ο Κατσικάρης είχε δουλέψει στη Ρωσία το 2005, όταν ήταν στον πάγκο της Ντυναμό Αγίας Πετρούπολης, την οποία οδήγησε στην τρίτη θέση του ρωσικού πρωταθλήματος.

Στην εθνική Ρωσίας θα αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Πλατ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: