ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ;

Σύμφωνα με την σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων εάν αληθεύει ότι ο υπουργός οικονομικών έχει δώσει εντολή στη ΔΕΗ να συνεχίσει να εισπράττει το χαράτσι μέσω των λογαριασμών ρεύματος, παρά την σχετική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκρινε παράνομη την είσπραξη με αυτόν τον τρόπο, ο Υπουργός είναι υπόλογος και έχει ποινικές ευθύνες για την παρότρυνση τρίτων να μη συμμορφώνονται σε δικαστικές αποφάσεις.
Όπως μας αναφέρει η δικηγόρος Θεσσαλονίκης Αγγελική Χάψα, σε όλο το κείμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης αποτυπώνεται μια αμφιβολία για το ΕΑΝ τελικά ο Υπουργός πράγματι έκανε αυτές τις δηλώσεις ή είναι ψευδή τα δημοσιεύματα.  Ωστόσο από βίντεο που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΝΕΤ ήδη από 7/12/12 αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Υπουργός έκανε την σχετική δήλωση και μάλιστα on camera.

Ποιό είναι λοιπόν το επόμενο βήμα; Θα ασκηθεί η ποινική δίωξη που αναγγέλθηκε από τους Εισαγγελείς;
Ιδού ο σύνδεσμος για το βίντεο:
(οι δηλώσεις ξεκινούν στο 4:51')
Όπως αναφέρεται ήδη έχει σταλεί email με τα σχετικά στοιχεία στην Ένωση Εισαγγελέων. Άρα αναμένουμε εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: