ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σάλος στην Τουρκία για τους «κοριούς» στο γραφείο του Ερντογάν

rtayiperd

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία λόγω του εντοπισμού συσκευών παρακολούθησης στο γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός υποδεικνύει ως υπεύθυνο το «βαθύ κράτος», χωρίς ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το ποιοι ακριβώς θεωρεί πως είναι οι αυτουργοί.
Σε εξέλιξη βρίσκεται δικαστική και διοικητική έρευνα, ενώ η υπόθεση διερευνάται και από τη ΜΙΤ, που φέρεται να ήταν ενήμερη από τον περασμένο Φεβρουάριο. Στο γραφείο του Τούρκου πρωθυπουργού στο σπίτι του βρέθηκαν δύο κοριοί, οι οποίοι εξετάζονται από τη ΜΙΤ.
Στο μεταξύ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει δεχτεί «πυρά» από την αντιπολίτευση για τους χειρισμούς του πάνω στην υπόθεση, με τον επικεφαλής του CHP, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, να επικρίνει την κυβέρνηση για την αδυναμία της να εντοπίσει τους υπευθύνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: