ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Το αίμα ενός αθώου στα χέρια του Μάκη...

Το αίμα ενός αθώου στα χέρια του Μάκη...
Ούτε για τον Λ. Τζανή, τον πρώην υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ που αφαίρεσε χτες περί τις 8μμ τη ζωή του μετά τις δήθεν αποκαλύψεις Τριανταφυλλόπουλου ότι ελέγχεται από το ΣΔΟΕ, υπάρχει έλεγχος από το Σώμα.
Νέο χαστούκι για το «ρεπορτάζ» Τριανταφυλλόπουλου συνιστά η αποκάλυψη αυτή, μετά από δηλώσεις του Διευθυντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας, κ. Μαυρίδη, στο e-volos.gr.
Είχαν προηγηθεί οι γραπτές διαβεβαιώσεις του ΣΔΟΕ στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, το όνομα του οποίου φιγουράριζε πρώτο-πρώτο στη δήθεν λίστα, όπως και στον Μ. Καρχιμάκη, ότι τα ονόματά τους δεν περιλαμβάνονται σε καμία λίστα ανθρώπων που ελέγχει το Σώμα. Ότι, ουσιαστικά, οι σχετικές αναφορές Τριανταφυλλόπουλου είναι ψευδείς.
Όμως, το τρίτο αυτό χαστούκι συνοδεύεται και από ένα πτώμα.
Ενός 57χρονου, πατέρα δύο παιδιών, τον οποίο ανακάλυψε η σύζυγός του κρεμασμένο με καλώδιο σε αποθήκη του σπιτιού τους στο Βόλο.
Μετά το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του e-volos.gr και του Radio Marconi του Βόλου, Γιώργου Κουμιώτη, αποδεικνύεται ότι όλα όσα έγραφε ο Τριανταφυλλόπουλος για τον αυτόχειρα είναι παντελώς ανυπόστατα.
Όχι, ο Λεωνίδας Τζανής ΔΕΝ ελέγχονταν στο πλαίσιο δήθεν έρευνας που δήθεν ξεκίνησε στις 31 Μαΐου 2012 και δήθεν βρίσκονταν στο στάδιο ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών και ανάλυσης του «πόθεν έσχες»...
Μετά και τη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, τα ερωτήματα γίνονται ακόμη πιο επιτακτικά:
- Ποιοι διέρρευσαν το πλαστό ρεπορτάζ περί λίστας του ΣΔΟΕ με 36 πολιτικούς που διερευνούν για παράνομο πλουτισμό οι Εισαγγελείς Οικονομικού Εγκλήματος, οι ισχυρισμοί της οποίας καταρρέουν, ένας-ένας;
- Τι σκοπούς εξυπηρετούσαν; Διότι εύλογα πάει το μυαλό του καθενός σε σκοτεινά παιχνίδια, εκβιασμούς και δυσώδη μηνύματα.
- Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος Τριανταφυλλόπουλου σε αυτή τη σκοτεινή ιστορία; Διότι, προφανώς, ο –πάλαι ποτέ- γνωστός δημοσιογράφος έπαιξε το παιχνίδι των βρομερών συμφερόντων, διακινώντας το πλαστό ρεπορτάζ, το οποίο μονοπώλησε την επικαιρότητα επί δύο εβδομάδες, σπιλώνοντας τις υπολήψεις αθώων –όπως αποδεικνύεται- ανθρώπων.
- Τώρα, που υπάρχει ένα πτώμα, τι θα απολογηθεί ο Τριανταφυλλόπουλος στην οικογένεια αυτού του ανθρώπου;
- Τώρα, που υπάρχει ένα πτώμα, δεν είναι η ώρα να καλέσει σε απολογία τον Τριανταφυλλόπουλο και ο εισαγγελέας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: