ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Εκει ..............στον Κεάδα



dimoskopisi_art

Δημοσκόπηση Public Issue: Μεγάλη πτώση 6% για την ΝΔ

Eντυπωσιακή πτώση της Νέας Δημοκρατίας η οποία πάντως είναι πρώτο κόμμα με διαφορά, οριακή άνοδο του ΠΑΣΟΚ το οποίο ωστόσο παραμένει πέμπτο κόμμα και εννεακομματική Βουλή προκύπτει από δημοσκόπηση της Public Issue που θα παρουσιάσει απόψε ο ΣΚΑΙ.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 25% ενώ ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 15,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 12%, το ΚΚΕ με 11,5% και το ΠΑΣΟΚ με 11%. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου εμφανίζονται να είναι το έκτο κόμμα με 6,5%, ο ΛΑΟΣ ακολουθεί με 4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Χρυσή Αυγή με 3,5% και η Ντόρα Μπακογιάννη με 2,5%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΝΔ στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας πριν από 15 μέρες συγκέντρωνε 27,5% και πριν από ένα μήνα 31%, δηλαδή σημειώνει πτώση έξι μονάδων. Το ΠΑΣΟΚ , στην προηγούμενη δημοσκόπηση συγκέντρωνε 10,5% και πριν από ένα μήνα 8%. Στην δημοσκόπηση δεν περιλαμβάνεται η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη, και του Χάρη Καστανίδη.
πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: