ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Γιαούρτια, μπουκάλια και καρέκλες κατά επισήμων στη Ρόδο



rhodes_epeisodia_march12Με το σύνθημα "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί", εκατοντάδες πολίτες στη Ρόδο αποδοκίμασαν τους επίσημους κατά την διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.
Μάλιστα μια ομάδα πολιτών έριξε τα προστατευτικά κυγκλιδώματα και κατευθύνθηκε με άγριες διαθέσεις προς την εξέδρα των επισήμων. Εκεί βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης και του ΛΑΟΣ Ιωάννης Κοραντής και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.
Όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί εκσφενδόνισαν γιαούρτια, μπουκάλια με νερό και τουλάχιστον μία καρέκλα! Οι πολιτικοί αποχώρησαν ατάκτως βρίσκοντας καταφύγιο στα κτίρια γύρω από την πλατεία και η παρέλαση διεκόπη προσωρινά.
Λίγο αργότερα, η παρέλαση συνεχίστηκε με την παρουσία στην εξέδρα μόνο των στρατιωτικών αρχών, ενώ οι επίσημοι παρέμειναν για αρκετή ώρα στο κτίριο της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: