ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

6.000 συμμετοχές στον Μ.Αλέξανδρο

Ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές του 7ου διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" που θα πραγματοποιηθεί την Πρωταπριλιά στη Θεσσαλονίκη.

photo
Με εντυπωσιακό ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκαν οι εγγραφές για το αγωνιστικό πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλεξανδρος".
Αναλυτικά δηλώθηκαν: 1200 αθλητές στον Μαραθώνιο, 1400 αθλητές στο δρόμο των 10χλμ και1800 αθλητές στο δρόμο των 5χλμ.
Τέλος 1500 μαθητές -τριες θα συμμετάσχουν στα 1000 μέτρα δημοτικών σχολείων και κοινωνικής προσφοράς, οι οποίοι θα μεταφέρουν το μήνυμα ότι «ο αγώνας για το περιβάλλον είναι Μαραθώνιος», καθώς και πάρα πολλοί δρομείς κοινωνικής προσφοράς.
Συνολικά 6000 δρομείς κάθε ηλικίας θα ομορφύνουν με την παρουσία τους τον Λευκό Πύργο, που είναι το κοινό σημείο τερματισμού όλων των δρόμων, την Κυριακή 1 Απριλίου του 2012, χαρίζοντας στη Θεσσαλονίκη μας το πιο όμορφο δώρο για την γιορτή των 100 χρόνων της απελευθέρωσής της.
εταξύ τους συμμετέχουν επιφανείς αθλητές του αγωνίσματος, όπως οι Παρμάκης Μιχάλης, Τσιούνης Δημήτρης, Τσιανάκας Απόστολος, Σκουλαρίκης Γρηγόρης, Παλάντζας Κωνσταντίνος, Σκουλαρίκη Χαρά, Alina Nituleasa(Pουμανία), Alina Andriana Voicolescu (Ρουμανία), Teklu Geto Metaferia (Αιθιοπία), Suleman Abras Shifa (Αιθιοπία), Habtu Mudesis Yasin (Αιθιοπία), Fantaw Hussen Adem (Αιθιοπία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: