ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ο παπαγάλοχαφιές δημοσιογράφος του Βηματος ξαναχτυπα και αναστατωνει τον Χολαργό

 
Πολίτες μέλη της Λαϊκής συνέλευσης Χολαργού επισκεφτήκαν τα γραφεία της εφημερίδας Βήμα για να υποβάλουν παράπονα, Ο λόγος ήταν ένα άρθρο του Δημοσιογράφου Β. Λαμπρόπουλο το οποίο αναφέρεται στην εμπρηστική βόμβα που τοποθετήθηκε χωρίς να εκραγεί στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.


 Στο άρθρο αυτό γίνεται αναφορά  σε κείμενο που διανεμήθηκε από την Λαϊκή συνέλευση Χολαργού στο Μετρό στις αρχές Φεβρουαρίου 2012 και το αποκαλεί Προκήρυξη προειδοποίηση. Στην ουσία δηλαδή ενοχοποιεί την λαϊκή  συνέλευση των πολιτών του Χολαργού για την εμπρηστική Βόμβα!!
Φυσικά έγινε…Μύλος. Οι Πολίτες του Χολαργού πήγαν στο ΒΗΜΑ και ζήτησαν να δουν τον Δημοσιογράφο ο οποίος αρνήθηκε και  τελικά ήρθε ο διευθυντής σύνταξης Α.Καρακούσης.  Στο βίντεο που ακολουθεί λέει ότι τις πληροφορίες τις παίρνει από την αντιτρομοκρατική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: