ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τις προσλήψεις του Βορίδη καταγγέλει ο… Μιχελάκης!! Ξεχασε οτι ειναι δικος τους

Στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη (εκτός κι αν κάποιοι εκ των έσω τον παγίδευσαν) χρεώνεται η γκάφα με την ανακοίνωση της ΝΔ για ρουσφετολογικές προσλήψεις στα ΕΛΤΑ από το ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Μιχελάκης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ για «νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις και μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, αποδεικνύοντας πως, όχι μόνο δεν θέλει να περιορίσει το σπάταλο κράτος, αλλά το διογκώνει για ψηφοθηρικούς λόγους» ενώ έκανε σαφές ότι «ως κυβέρνηση, η ΝΔ, δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματά τους».
Όμως τι αποκαλύφθηκε στη συνέχεια; Τις προσλήψεις αυτές είχε υπογράψει ο υπουργός Μεταφορών (που ανήκει πια στη ΝΔ) Μάκης Βορίδης!
 
Αργά το βράδυ μάλιστα ο κ. Βορίδης μιλώντας στο Mega στην εκπομπή «Ανατροπή» επιβεβαίωσε πως οι προσλήψεις στα ΕΛΤΑ είναι εποχιακές και έγιναν όπως κάθε χρόνο μέσω ΑΣΕΠ και απέδωσε την ανακοίνωση της ΝΔ σε «εσφαλμένη πληροφόρηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: