ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σκέφτονται φιλικό προς τιμήν του Γκάλη

Σκέφτονται φιλικό προς τιμήν του Γκάλη
Μία από τις μεγαλύτερες αδικίες στο ελληνικό μπάσκετ είναι η μη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα προς τιμήν του Νίκου Γκάλη από τον Αρη. Η νέα διοίκηση των "κιτρίνων" ετοιμάζεται να διορθώσει την εν λόγω αδικία αφού υπάρχουν σκέψεις για διεξαγωγή φιλικού προς τιμήν του σπουδαιότερου έλληνα καλαθοσφαιριστή τα Χριστούγεννα.
Φυσικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το εν λόγω εγχείρημα παραμένει ως σκέψη, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει σάρκα και οστά. Μέλος της νέας διοίκησης έχει αναλάβει να "τρέξει" το συγκεκριμένο εγχείρημα αναλύοντας και τα οικονομικά δεδομένα, μιας και δεν πρόκειται για ένα απλό φιλικό, αλλά για ένα παιχνίδι στο οποίο σκοπός είναι να έρθουν στη Θεσσαλονίκη μερικοί από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του Γκάλη.
Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει φυσικά και συνάντηση με τον ίδιο τον "Νικ" και δεν αποκλείεται φέτος να τον δούμε έστω και για μία ακόμη φορά να φοράει το κίτρινο σορτσάκι και να μαγεύει τα πλήθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: