ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

5χρονος ξεγέννησε τη μαμά του και έσωσε το μωρό!


Ένας σούπερ 5χρονος από τη Βρετανία, όχι μόνο βοήθησε την έγκυο μανούλα του να ξεγεννήσει, αλλά έσωσε και τη ζωή του νεογέννητου μωρού!Η μητέρα του μικρού, Τζόμπι Γκρέιβς (Joby Graves), Κέλι (Kelly), ήταν στο μήνα της και περίμενε από στιγμή σε στιγμή να γεννήσει.

Ωστόσο, οι γιατροί του νοσοκομείου της είχαν πει ότι έχει αρκετό χρόνο μέχρι να σπάσουν τα νερά.

Μια μέρα και εκεί που καθόταν σπίτι με τον μικρό της γιο σπίτι, τα νερά της Κέλι έσπασαν… Ο μικρός ειδοποίησε γρήγορα τον πατέρα και τους παππούδες του, ωστόσο η πανικόβλητη γυναίκα μέσα σε λίγο χρόνο, βρέθηκε με το μωρό στα χέρια της!

Όπως η ίδια περιγράφει, καθ’όλη τη διάρκεια της γέννας, ο Τζόμπι παρηγορούσε και ενθάρρυνε τη μανούλα του ότι όλα θα πάνε καλά. Το απίστευτο της υπόθεσης, είναι ότι όταν ο ομφάλιος λώρος λίγο έλειψε να πνίξει τον αδελφό του, ο μικρός ενστικτωδώς τον ξέμπλεξε, σώζοντας του τη ζωή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: