ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Τρεις Κεφαλογιάννηδες,δυο Μητσοτακηδες στη Βουλή. Η οικογενειοκρατία δεν πεθαίνει

kefalogian_644_355
Ποιος είπε ότι έληξε η περίδος της οικογενειοκρατίας στη ελληνική πολιτική σκηνή;  Μετά το Μητσοτακαίικο, αρκεί κανείς να δει την περίπτωση των Κεφαλογιάνηδων.   Πρόκειται για τον Μανώλη, την Όλγα και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, τα τρία ξαδέρφια που εκλέγονται στο Ρέθυμνο, την Αθήνα και το Ηράκλειο και στο εξής, θα είναι μαζί στη Βουλή.
 
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που εκλέγεται συνεχώς στο Ηράκλειο από το 1990 βγήκε και σε αυτές τις εκλογές.
 
Η Όλγα Κεφαλογιάννη εξελέγη το 2007 στο Ρέθυμνο και το 2009 και μετά πήρε μεταγραφή στην Αθήνα όπου ήταν πρώτη στην Α' περιφέρεια και τώρα θα είναι παρούσα.

Και τώρα ο νεαρότερος της οικογένειας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που είναι γιος του Αχιλλέα (αδερφός του πρώτην υπουργού Ι.Κεφαλογιάννη-Τσουρογιάννη- και πρώτος εξάδερφος της Όλγας) εξελέγη και αυτός στο Ρέθυμνο αφού χάθηκε η έδρα του ΠΑΣΟΚ και την πήρε η ΝΔ. Η Ελλάδα και οι οικογένειες της ποτέ δεν πεθαίνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: