ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Χαμος στο γηπεδο του Παπαγου κατα την εκδήλωση λήξης των Πολιτιστικών-Αθλητικών προγραμμάτων του δημου Χολαργου - Παπάγου

Τραγικη απόφαση της προεδρου  του ΔΟΠΑΠ κας Ευαγγελοπουλου να γινει η τελετη λήξης των αθλητικων προγραμματων στο κλειστο γήπεδο του Παπαγου που βρισκεται σε τραγικη κατάσταση και ειναι μικρό, βρωμικο, χωρις κλιματισμο, αντι του γηπέδου του Χολαργού που είναι μεγάλο, συγχρονο , αρτιο με κλιματισμό και θεσεις καθημένων.
Ετσι η κυρια που πολέμησε τα προγράμματα αυτά (αντι του Σεπτέμβρη άρχισαν απο ανοργανωσιά και κωλυσιεργία τον Δεκέμβρη) και αφου ειδε ότι λόγω της εξαιρετικης δουλειάς των εργαζόμενων γυμναστων τελικά είχαν επιτυχία και θα γινόταν μια πολύ καλή εκδηλωση, αποφάσισε να καρπωθεί η ίδια την επιτυχία και ξεχνωντας ότι Χολαργός και Παπαγου είναι ένας δήμος ,θέλησε να κανει την εν λόγω εκδήλωση στο γήπεδο του Παπάγου.
Ετσι στις 5.00 πάστωσε τους γονεις και τα παιδιά σε ενα ακατάλληλο γήπεδο μικρό, βρωμικο, με ξύλινες τάβλες, με μια μόνο είσοδο για 800 περιπου άτομα με 40 βαθμούς κελσίου και χωρις κλιματισμό . Ενω η ώρα έναρξης ήταν στις 5.15 και ενω ο κόσμος δυσανασχετουσε ήδη , η εκδήλωση δεν άρχιζε γιατι περιμέναν την εν λόγω κυρία να απευθύνει χαιρετισμό. Στις 5.45 και αφου οι πρωτοι γονεις ειχαν ηδη κλείσει μια ώρα στο χαμαμ και αφου λιποθύμησε μια κυρια και έτρεχαν για πρωτες βοήθειες, ο κόσμος αγανακτισμένος άρχισε να φωνάζει και να βρίζει , υποχρέωνοντας τους υπεύθυνους να ξεκινήσουν την εκδήλωση. 
Σημειωτέον ότι η κ Ευαγγελοπούλου ήρθε 5.55 και αξίωνε να την περιμένουν. 
Την ίδια στιγμή ήταν άδειο και μπορούσε να φιλοξενήσει την εκδήλωση  το κλειστό του Χολαργού , ενα απο τα πιο όμορφα και σύγχρονα γηπεδα της Αττικής.
Οι λόγοι που προτιμήθηκε του Παπάγου προφανεις και εχουν να κάνουν με τους ψηφους εκλογης της κυρίας.
 Αισχος κυρια Ευαγγελοπούλου.
Κυριε Ξυδη  να χαίρεστε τους συνεργάτες σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: