ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012

Ετσι σου λενε μετα.....μαζί τα φάγαμε

Περάστε κόσμε, περάστε κόσμε… Ο τζάμπας ζει και βασιλεύει και αφιλοκερδώς σας ταξιδεύει.

Εισιτήριο με ανοιχτή επιστροφή προσφέρουν τα μεγάλα κόμματα στους ψηφοφόρους με αντάλλαγμα την ψήφο τους. Μία μέρα πριν από τις εκλογές και στη Συγγρού επικρατεί αναβρασμός. Σύνθημά τους έχουν κάνει το «ούτε μια ψήφος χαμένη» και για το λόγο αυτό αν και δεν τάζουν λαγούς με πετραχήλια, υπόσχονται με σιγουριά να σας πάνε και να σας φέρουν στον τόπο σας για να ψηφίσετε, χωρίς να χρειαστεί καν να βάλετε το χέρι στην τσέπη, ούτε ένα ευρώ.

Απ ’άκρου εις άκρον της χώρας με τα σύγχρονα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.Μετά επιστροφής, παρακαλώ, γιατί τα μεγάλα κόμματα, έχουν και μεγάλες προσφορές.

Μια στρατιά ανθρώπων είναι εκεί στα γραφεία της Συγγρού, στο ισόγειο παρακαλώ, και ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τα θέματα των ετεροδημοτών.

Για να σας ταξιδέψει… Το λογαριασμό θα μας το στείλουν τέλος Ιούνη. Ως τότε, καλή ψήφος και καλό τριήμερο.

Α, και καλή επιστροφή γιατί εμείς σας θέλουμε για πάντα κι όχι μόνο για τις ημέρες των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: