ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Χωρίς κανένα τηλέφωνο μια ολόκληρη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης!! Σε περίοδο που τα σχολεία κλείνουν και τρέχει ο προγραμματισμός για τη νέα σχολική χρονιά!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…… ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ: «Έκοψαν» την επικοινωνία με τα σχολείαΟ λόγος για τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Α΄ Αθήνας , μια υπηρεσία που στην αρμοδιότητά της ανήκουν περίπου 500 Σχολικές Μονάδες (Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία) και περίπου 5.500 εκπαιδευτικοί.
Όπως μας ενημέρωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπάιδευσης Αττικής, ύστερα από ερώτημα του esos “Αιτία για τη διακοπή όλων των τηλεφωνικών γραμμών στη παραπάνω Διεύθυνση είναι το γεγονός ότι η Περιφέρεια Τοπικής Αυτοδιοίκησης -παρότι εκ του Νόμου υποχρεούται- αρνείται εδώ και πολύ καιρό να καταβάλλει, τα απαραίτητα για τη κάλυψη των λειτουργικών εξόδων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, ποσά”:.
Μάλιστα , όπως ενημερωθήκαμε επίσης από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπάιδευσης Αττικής «η Περιφέρεια Τοπικής Αυτοδιοίκησης κωλυσιεργεί τη μίσθωση ακινήτου που ανήκει στο Μ.Τ.Π.Υ στο οποίο θα μπορούσε να στεγαστεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Α΄Αθήνας αντί ποσού πολύ χαμηλότερου από αυτό που ήδη καταβάλλει για την εκμίσθωση άλλου κτηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: