ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Χωρίς twitter για μια ώρα έμεινε ο πλανήτης

Η πλατφόρμα Twitter υπέστη πλήγμα σήμερα καθώς η υπηρεσία του «έσβησε» για περίπου μία ώρα. «Οι χρήστες μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στο Twitter. Οι μηχανικοί μας εργάζονται τώρα για να επιλύσουν το ζήτημα αυτό» αναφέρει η εδρεύουσα στο Σαν Φρανσίσκο εταιρεία σε ένα σύντομο μήνυμα στο blog της λίγο μετά τις 19.30 ώρα Ελλάδας.

Η εταιρεία αποκατέστησε τη λειτουργία της πλατφόρμας περίπου μία ώρα αργότερα και ανέφερε ότι «το ζήτημα έχει επιλυθεί και όλες οι υπηρεσίες είναι τώρα σε λειτουργία».

Το Twitter, που ιδρύθηκε το 2006, παρουσίαζε τα πρώτα χρόνια του συχνές διακοπές. Η εταιρεία πάντως έχει δώσει έμφαση στη βελτίωση της αξιοπιστίας της ιστοσελίδας της τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η υπηρεσία, η οποία φιλοξενεί 400 εκατομμύρια tweets καθημερινά, εξακολουθεί να βιώνει περιοδικές διαταραχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: