ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

Ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής απειλεί ότι θα πέσουν φάπες και στη Βουλή! Ειπε «Ντ Γκυριακή καλιέ ψήφο και καλιές µπάτσης. Ουγκ, ουγκ , Πρρρρρρ, Πρρρρρρ»
Ο Ηλίας Παναγιώταρος της Χρυσής Αυγής απειλεί ότι θα πέσουν φάπες και στη Βουλή!
Ο διάσημος έπειτα από την επίθεση κατά του Πέτρου Ευθυμίου υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή, Ηλίας Παναγιωταρος   είναι ο
έτερος του Ηλία Κασιδιάρη στις απειλές και τους τραμπουκισμούς.


Ο Ηλίας Παναγιώταρος ρίχνει λάδι στη φωτιά και απειλει ανοιχτά τους βουλευτές ότι θα... πέσει ξύλο σε περίπτωση που αποφασίσουν να ανοίξουν στη βουλη προς συζήτηση το θέμα για την ονομασία των Σκοπίων.

Ο εμπνευστής της Γαλάζιας Στρατιάς (του συνδέσμου των οπαδών που μετέφερε τον εθνικισμό στα γήπεδα) έχει πάρει σβάρνα τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματός του και απειλει τους πάντες...

Χαρακτηριστικά χθες το βράδυ ο κ. Παναγιώταρος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στον Φλόισβο είπε ότι σε περίπτωση που ανοίξει στο ελληνικό κοινοβούλιο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων «θα τους δείξουμε ως προειδοποίηση το βίντεο του ΑΝΤ1 και εάν δεν το καταλάβουν τότε θα τους εξηγήσουμε».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. «Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!

Την Κυριακή στα Άνω Λιόσια ο κ. Ηλίας  Παναγιωταρος  μίλησε στα εγκαίνια του προεκλογικού περιπτέρου της Χρυσης Αυγής και προέτρεψε τους συγκεντρωμένους:
«Ντ  Γκυριακή καλιέ ψήφο και καλιές µπάτσης.   Ουγκ, ουγκ , Πρρρρρρ, Πρρρρρρ»

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: