ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΜΠΕΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ κλπ κλπ

AddThis Social Bookmark Button
ALAFOUZOSΝυχτερινό θρίλερ εκτυλίχτηκε το βράδυ της Παρασκευής γύρω στις 22:30, όταν δημοσιογραφικές πληροφορίες ανέφεραν ότι δυνάμεις της αστυνομίας κινήθηκαν προς την κατοικία του εκδότη και ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου για να τον συλλάβουν, μετά την υποβολή μήνυσης εναντίον του από τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείτε ο διαδικτυακός τόπος zougla.gr , η μήνυση που υπέβαλε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών αφορούσε σχόλιο, το οποίο μεταδόθηκε από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, και το οποίο συνέδεε την αποφυλάκιση του Αχιλλέα Μπέου, που κατηγορείται για στήσιμο ποδοσφαιρικών αγώνων, με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων».
Ως γνωστόν ο Αχιλλέας Μπέος αποφυλακίστηκε πριν από λίγα 24ωρα. Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον άλλοτε παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του «σκανδάλου» για τους στημένους αγώνες στο ποδόσφαιρο είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
Υπενθυμίζεται ότι οι εισαγγελείς θεωρούν ότι πρόκειται για τη σοβαρότερη υπόθεση απάτης στον αθλητικό χώρο τις τελευταίες δεκαετίες.
Η ανάμειξη λοιπόν, του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση των στημένων αγώνων προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη του. Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα την υποβολή μήνυσης κατά του Γιάννη Αλαφούζου και των Χρήστου Παναγόπουλου και Μπάμπη Παπαδημητρίου, ως υπευθύνων του ΣΚΑΪ.
Κατόπιν τούτου ήταν φυσικό η αστυνομία να κινηθεί για τη σύλληψη του  Γιάννη Αλαφούζου.
Μάλιστα αναβρασμός επικράτησε στο κανάλι του Νέου Φαλήρου, όταν έφτασαν τα περιπολικά της αστυνομίας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού αποχώρησαν από τα γραφεία τους όπως όπως, προκειμένου να μην συλληφθούν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση κατατέθηκε στο Α.Τ. Πειραιά και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία, καθώς πρόκειται για συκοφαντική δυσφήμηση. Πιθανότατα, σύμφωνα με πληροφορίες να λήγει απόψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: