ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Τα ιδια ελεγε κι ο Βουλγαρακης και εγινε υπουργος Πολιτισμου με τη ΝΔ


"Στον ΣΥΡΙΖΑ μιλούν κωλομπαρίστικα"

Eπεισοδιακοί διάλογοι μεταξύ της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη και του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη ΝΕΤ.
Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η κυρία Μπακογιάννη απευθυνόμενη στον κ. Παπαδημούλη, είπε: "Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε κωλομπαρίστικα".
"Τι ειναι αυτά; Πώς μιλάτε έτσι; Τι φρασεολογία ειναι αυτή;", απάντησε ο κ. Παπαδημούλης με την Ντόρα Μπακογιάννη να συμπληρώνει: "Καλά εάν σας ενοχλεί η φράση να την παρω πίσω".
Και συνέχισε με έντονο ύφος η κυρία Μπακογιάννη: "Σας πιάνει τρόμος όταν αθροίζετε τη δύναμη της Ν.Δ. και της ΔΗΣΥ". Ο κ. Παπαδημούλης, εμφανώς εκνευρισμένος της απάντησε: "Μου θυμίζετε τον Εμβέρ Χότζα που... έλεγε "εμείς οι Αλβανοί και οι Κινέζοι είμαστε ένα δισεκατομμύριο".
To επεισόδια συνεχίστηκε όταν η συζήτηση έφτασε στο θέμα του Μνημονίου.
Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε πως αν στη Ν.Δ. είχαν διαβάσει το Μνημόνιο όσο είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως να μην το ψήφιζαν και πρόσθεσε: "Εμφανίζετε μια καρικατούρα".
"Μην μου φωνάζετε" είπε από την πλευρά της η κυρία Μπακογιάννη για να της απαντήσει ο κ. Παπαδημούλης:
"Μα εσείς μας βρίσατε προηγουμένως. Σεξουαλικά διεστραμμένους μας εμφανίσατε

Δεν υπάρχουν σχόλια: