ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Κώστας Γιαννίκος


Alter, Modern Times, Κώστας Γιαννίκος, Μοντέρνοι Καιροί, Σύλληψη, τηλεοπτικοί στ
Ο διευθυνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού ALTER και εκδότης Κωστας Γιαννίκος προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή.
O κ. Γιαννίκος...
προσήλθε σήμερα ενώπιον τακτικού ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το αδίκημα της μη καταβολής Φ.Π.Α., ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Μετά το πέρας της απολογίας του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και αρκετό καιρό η Οικονομική Αστυνομία καταζητούσε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ALTER έπειτα από μήνυση που είχε υποβληθεί εις βάρος του από τη Δ.Ο.Υ. μεγάλων επιχειρήσεων. Η υπόθεση αυτή αφορούσε στη μη καταβολή Φ.Π.Α., από μέρους του ALTER, πριν γίνει η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα. Οι πληροφορίες έφεραν τον κ. Γιαννίκο να διαφεύγει στο εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: