ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ενστάσεις και λεκτικά επεισόδια με δικαστική αντιπρόσωπο


ekloges17ioun

Ένσταση κατέθεσαν χθες το μεσημέρι εκλογικοί αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο  3ο εκλογικό διαμέρισμα Χολαργού,  στο σχολικό συγκρότημα της 17ης Νοεμβρίου, όταν έγινε αντιληπτό ότι δικαστική αντιπρόσωπος διένειμε το πακέτο των ψηφοδελτίων  τοποθετώντας πάντα πρώτο αυτό της Νέας Δημοκρατίας.
Όπως αναφέρει ο πρακτικός οδηγός του δικαστικού αντιπροσώπου «προς αποφυγή έντασης και καχυποψίας πρέπει να τηρείται εναλλασσόμενη σειρά διανομής των ψηφοδελτίων (κυκλικώς) ή, με άλλες λέξεις, να μη δίδεται πάντοτε πρώτο το ψηφοδέλτιο του ίδιου Συνδυασμού, αλλά τα ψηφοδέλτια να εναλλάσσονται κυκλικώς».
Η ένσταση του, ωστόσο, απορρίφθηκε από τη δικαστική αντιπρόσωπο. Όπως η ίδια ισχυριζόταν, έκανε τη διανομή με αυτό τον τρόπο για να αποφευχθούν τυχόν παραλείψεις ψηφοδελτίων.
Όταν μεμονωμένος πολίτης αντελήφθη το γεγονός ξεκίνησε να εξυβρίζει έντονα την εκλογική αντιπρόσωπο από το προαύλιο δημιουργώντας μία μικρή αναστάτωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: