ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Aλλαγη ονοματος, NEO ΠAΣΟΚ και οσο για χρεη ....απο δω παν και τα άλλα

Χρέη, εξώδικα- «Ιστορία μου, αμαρτία μου» τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ...«Πολιτικό θέμα» τα χρέη του ΠΑΣΟΚ

Σε… ίλιγγο έχουν παραδοθεί οι συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου που «σκαλίζουν» τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Την κατάσταση συνθέτουν εξώδικα, χρέη 130 εκ. ευρώ, ενδείξεις για σπατάλη και … άλλα.
Το ΠΑΣΟΚ πληρώνει 200 υπαλλήλους και καταβάλλει 90.000 ευρώ μηνιαίως σε ενοίκια, σύμφωνα με τα στοιχεία που εξετάζουν τα έμπιστα στελέχη του προέδρου του κόμματος. Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο κ. Βενιζέλος, αξιώνοντας πλήρη διαφάνεια, είπε στον νυν γενικό διευθυντή Νίκο Σαλαγιάννη πώς τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ αποτελούν «πολιτικό θέμα».
Ο ίδιος ο κ. Σαλαγιάννης, μιλώντας στην εφημερίδα, τόνισε πως μόλις γίνουν οι εκλογές «θα τεθεί εκ θεμελίων και μετ’ επιτάσεως το θέμα των οικονομικών δυνατοτήτων του ΠΑΣΟΚ». Με άλλα λόγια, επίκειται η δημοσιοποίηση του σχετικού φακέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: