ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ

Φοβάμαι μήπως χαθεί η ιδεολογία στη γη και γίνουμε ανθρωπάκια που θα θέλουμε να καλοπεράσουμε, που θα θέλουμε να κάνουμε καταναλωτική ζωή.

Κι εμείς οι Έλληνες ακόμα, να χάσουμε αυτό που λέγεται αξιοπρέπεια, αυτό που λέγεται αγωνιστικότητα. Ναι, αυτό φοβάμαι περισσότερο από όλα…”

ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ…

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

H "Δημιουργία Ξανά" μαλλον πρέπει να ξαναδημιουργηθεί

Εις τα εξών συνετέθη η "Δημιουργία Ξανά"


Τις παραιτήσεις τους από τα όργανα της «Δημιουργίας, Ξανά» του κ. Θ. Τζήμερου...
 
Εις τα εξών συνετέθη η Δημιουργία Ξανά
υποβάλλουν τις τελευταίες ημέρες στελέχη και συνεργάτες του κόμματος, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις επιλογές του επικεφαλής του σχηματισμού και καταγγέλλοντας τον τρόπο λήψης αποφάσεων.
Προ ολίγων ημερών την παραίτησή του υπέβαλλε ο αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, κ. Κ. Λουκόπουλος, σημειώνοντας την αντίθεσή του με την επιλογή σύμπραξης του κ. Τζήμερου με τον κ. Στ. Μάνο, ενώ σήμερα την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του, το μέλος του οργάνου, κ. Εμμ. Επιτροπάκης.

Στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει τον κ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και «απόπειρα διαφθοράς», ενώ σημειώνει ότι ο πρόεδρος του κόμματος «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από τον Σοφέρ και τη Γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: